Agenda

Hieronder vind u alle evenementen waar onze vereniging een muzikale bijdrage levert, daarnaast kunt u de datums vinden van wanneer het oud papier door ons wordt opgehaald. Meer informatie over een bepaald evenement zal een aantal weken van tevoren op de website te vinden zijn.


- 4 November 2017

Concert "de tiden troch"


Op 4 november organiseren wij een concert gezamenlijk met Christelijke zangvereniging Jubilate Deo, dit beloofd een mooie avond te worden met prachtige muziek en liederen.


- 24 November 2017

Intocht sinterklaas


Op 24 november vindt de intocht van sinterklaas plaats in Walterswâld.


- 25 November 2017

Oud Papier


Heb je oud papier liggen waar je van af wilt? Dan halen wij dit voor je op! Iedere twee maanden haalt Excelsior het oud papier op in Driezum en Wâlterswâld. De precieze data kun je vinden in de agenda op deze site. Wanneer je oud papier aan de straat zet, wil je dit dan in een doos doen, of met touw bij elkaar binden? Dan zorgen wij ervoor dat het goed terecht komt.


- 25 November 2017

Winterfair


Op 25 november vindt de Winterfair plaats in de Nije Warf in Walterswâld, ook wij zijn hier van de partij zowel met een eigen kraam als muzikaal.


- 23 December 2017

Kerst muziek- en zangavond


Op zaterdag 23 december vindt onze jaarlijks kerstconcert weer plaats in de Nije Warf in Walterswâld. Op deze avond kunt u genieten en meezingen met mooie kerstliederen.


- 25 December 2017

Kerst morgengroet


Op eerste kerstdag vanaf vijf uur 's ochtends zullen wij zoals traditie, al muziekmakend door straten van Driezum/Walterwâld gaan.